[GAMBAR] Wajah Terkini Anak Hafidz Roshdi, Comel!

MH pasti semua sudah sedia maklum bahawa pelakon lelaki popular, Hafidz Roshdi telah menimang cahaya mata pertamanya pada bulan September tahun lalu.

Hafidz dan isterinya, Nurul Shuhada Mat Shukri selamat melahirkan cahaya mata perempuan yang diberikan nama Humairah.

Sepanjang Humairah dilahirkan tidak pernah kita melihat Hafidz atau Shuhada berkongsi gambar anaknya namun baru-baru ini MH ada terlihat Shuhada sudah mula berkongsi gambar Humairah di Instagram.

Comel! Ya tak dapat MH nafikan kecomelan Humairah dengan kulit yang putih gebu.

Bukan MH sahaja yang teruja melihat gambar-gambar Humairah malah pengikut-pengikut Shuhada di Instagram juga turut teruja.

__adlinabatrisyia: COMELNYAAA, muka mummy sebijikkk 😍😍😍😍😍

noranordin1: Ya Allah comey nye lahai budak cenonet tu!! Humairahhhh!!! Geram lh acik tngok dia😘😘😘

cik.sharifahsyakirin: Ya Allah bambamnya kamu humairah syg…ni mesti follow pp ibu tu kan 🤭aucchhh..biasalah anak sulong ni rata2 ikut muka ibu nya 😍💚💘😘 yg penting pp tu geram nak ngap ase mcm cheese byk sgt tgk tu 😁😌

MH doakan Humairah menjadi anak yang solehah dan menjadi kekuatan kasih sayang di antara ibu dan bapanya.

Sumber: Instagram Shuhada Mat Shukri via mediahiburan

 

Sumber : viralgempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *