[PANAS] PEMAIN BOLA SEPAK SENSASI JDT NAK TRY IRA KAZA, INI RESPON IRA KAZA! KANTOI BRO!

Dunia bolasepak Malaysia sudah cukup dengan rencahnya yang tersendiri. Sukan yang boleh dikatakan sukan kegemaran rakyat Malaysia. Sehinggakan para pemain sudah selevel dengan artis-artis tanah air. Berbalik semula pada tajuk, seorang pemain muda yang kian mendapat tempat dimata peminat bolasepak tanahair pon nk tackle Ira anak pelakon popular Kaza yg terkenal dengan lagu memburu impian.

Bagi admin, ia ibarat cinta adik-adik yang baru nak kenal erti dunia.

Biasa la tu dik, admin pon pernah buat trick ni masa zaman pra matang dulu-dulu. Selalu skill cmni menjadi la kan. Tapi tengok keadaan la jgk mungkin. Hehe

Sekali jual mahal la. Haha.. Atas padang tackle player, apa salahnya sekarang tackle hati si bunga pula kan. Sama cantik sama padan kot.

Safawi terus memuat naik status di Twiteer beliau :

Dan ini jawapan Ira :

Haa.. salah faham je tu kan.. tapi kalau betul-batul sangkut pon apa salahnya kan. Lagipon sekarang liga Malaysia sedang berehat. Time macam ni la sesuai masuk jarum. Abang sebagai peminat nombor 1 bolasepak Malaysia mengharapkan pemain ini dapat menawan hati si Ira ni.

Sumber: Mediamasakini via kisahkita.bid via apahaltu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *